COILS

Lees meer
Geen producten gevonden...

Een coil is een onmisbaar onderdeel voor een elektrische sigaret. Een coil neemt de e-liquid op en zorgt ervoor dat de stof verdampt. Bij Save Vape vind je een ruim aanbod met coils die geschikt zijn voor een e-sigaret. Wij leggen je graag uit waar je op moet letten als je coils wilt kopen.

De inhoud van een coil

Allereerst gaan we even dieper in op de inhoud van een coil. Wat is het nou eigenlijk precies? Een coil is opgebouwd uit diverse onderdelen. Zo heb je allereerst een gloeispiraal. Deze warmt op als je de vuurknop indrukt. De gloeispiraal is gemaakt van weerstandsdraad. Verder heb je nog een wick, oftewel organisch katoen. De wick neemt de e-liquid op en transporteert deze naar de gloeispiraal. Tot slot heb je nog het metalen omhulsel. Deze zorgt ervoor dat de coil geplaatst wordt in een verdamper en dat de wick en de gloeispiraal op de plek blijft zitten.

Waar moet je op letten bij het kopen van coils?

Als je coils wilt kopen dan zijn er een aantal belangrijke punten waar je op moet letten. Allereerst is het belangrijk om te weten dat er verschillende soorten coils zijn. Het verschil tussen de coils zit in de weerstanden, maar er zijn ook coils met meerdere gloeispiralen of met verschillende weerstandsdraden, zoals roestvrijstaal, nikkel of titanium. Kanthal coils is de meest voorkomende draadsoort voor coils. Deze coils kunnen op wattage worden gedampt.

Merken

Als je op zoek gaat naar coils dan kun je bij Save Vape terecht voor coils van diverse merken met verschillende kenmerken. Maak het vinden van een geschikte coil niet te moeilijk en gebruik de handige filteropties om zo snel en eenvoudig een coil te vinden die matcht bij jouw wensen en eisen. Daarbij raden we je altijd aan om altijd goed te controleren wat er staat aangegeven bij de specificaties. Zo heb je altijd een goed beeld van wat je kunt verwachten.

Raadpleeg de specialisten van Save Vape

Het is tijd om een kijkje te nemen tussen het aanbod coils van Save Vape. Kom je er zelf niet helemaal uit en heb je nog vragen over de coils? Wacht niet met contact opnemen en pak de telefoon of stuur een mail. Wij staan onze klanten graag te woord en voorzien je van een passend advies zodat je kiest voor een coil die voldoet aan jouw wensen en eisen. Heb je uiteindelijk een keuze gemaakt? Dan hoef je geen verzendkosten te betalen indien je een bestelling plaatst met een minimale orderwaarde van €50. Vergeet daarnaast niet om je in te schrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van extra informatie of nieuwe producten.