Alles voor je vape koop je bij Save Vape. | Savevape.nl

Alles op het gebied van e-sigaretten vind je in het assortiment van Save Vape. Vapen is de benaming voor het roken van een elektrische sigaret. Ook wel dampen genoemd, omdat de e-sigaret damp produceert. Een E-liquid produceert deze vape. Een e-liquid is een vloeistof de je in de tank van jouw E-sigaret. De damp ontstaat doordat de vloeistof door een verhittingselement omgezet wordt in damp. Je kunt verschillende smaken liquid vapen. Ben je van een plan een vape te kopen? In onze vape shop vind je alles wat je nodig hebt.

Wat is een vape?

Een vape is een andere benaming voor een elektronische sigaret/damper. Je inhaleert de damp bij het roken van de e-sigaret. Vandaar dus dat een elektronische sigaret ook wel vape, vaper of damper genoemd wordt. Je kunt een vape kopen in onze vape shop.

Een vape kopen in onze vape shop

Als je een vape wil kopen, zijn er een aantal zaken om op te letten. Het allerbelangrijkste is dat je er zeker van bent dat je vape bestaat uit gecertificeerde onderdelen. Zo weet je in ieder geval zeker dat je je geen zorgen hoeft te maken om de kwaliteit. Een vape bestaat uit een tank en batterij. In de tank bevindt zich de coil. Dit onderdeel zet de e-liquid om in damp.

Tips beginnende vaper

Als je een beginnende vaper bent dan heb je niet dezelfde onderdelen nodig als een gevorderde vaper. Dit heeft te maken met het feit dat een beginnende vaper dezelfde inhaleertechniek gebruikt als bij een traditionele sigaret. Dit noemen we de mouth to lung methode. Je verzamelt de damp eerst in je mond en laat deze vervolgens naar je longen gaan. Een gevorderde vaper inhaleert volgens de direct lung methode. De damp wordt niet in de mond verzameld, maar gaat direct rechtstreeks naar de longen. Voor beide methodes heb je andere onderdelen nodig. Ben je een beginnende vaper? Het is het makkelijkste om dan een complete vape kit te kopen. Je weet dan zeker dat alle onderdelen geschikt zijn voor de mouth to lung methode.

Tips gevorderde vaper

Vape je al een tijdje, dan merk je heb je waarschijnlijk wat meer behoefte aan een intensere vape smaak. Je kunt dan overstappen naar de direct lung methode. Je hebt hier wel een krachtige batterij nodig zodat de vaper een grotere dampproductie kan produceren. Vergeet ook niet een sub ohm coil te kopen. Dit houdt in dat de weerstand lager is dan 1 Ohm. Je hebt een sub-ohm verdamper voor sub-ohm coils. Een vape kopen? Houd er dan rekening mee of je beginnend of gevorderd bent, zodat je zeker bent van de juiste vape. Onze vape shop biedt je alle mogelijkheden.

E-liquids uit onze vape shop

Om te vapen is er ook vloeistof voor je vaper nodig. Dit heet e-liquid en bestaat uit twee basisstoffen: PG en VG. Save Vape biedt e-liquids in veel verschillende smaken en nicotinegehaltes. Je kunt deze e-liquids kopen in onze vape shop. Onze vape shop heeft meer dan 1000 aroma’s op voorraad, dus er is altijd een geschikte e-liquid die jij kunt kopen voor je vape.

Een vape kopen?

Wil je een vape kopen? Doe dit dan bij een goede vape shop waar ze beschikken over gecertificeerde producten. Alles voor je vape vind je in de webshop van Save Vape: de vape shop in Nederland! Bestel jouw vape items online en profiteer van vele voordelen. Wil je graag voorzien worden van persoonlijk advies? Neem contact met ons op, we helpen je graag!